Κυριακή 2 Νοεμβρίου 2008

Mια τρελή, τρελή αδερφάρα!


Άνδρες μέσα στη καύλα αναζητούν σεξ να ξεκαυλωσουν και να νοιώσουν την απόλυτη ηδονή!

Αυτό γινόταν από την εποχή των πιθήκων έως και σήμερα! Οι εποχές αλλάζουν και οι άνθρωποι εξελίσσονται!

Ας πάμε όμως στη δεκαετία του 70, εκεί που στην Ελλάδα επουδενι δε θα γινόταν λόγος περί ομοφυλοφιλίας!

Άνδρες καταπιεσμένοι μέσα από τα κοινωνικά πρότυπα και πρέπει, της τότε εποχής αναζητούσαν το σεξ στα πάρκα, σε αγγελίες, στο δρόμο κτλ.

Ίσως σήμερα να μας ακούγεται πολύ κλισέ το όλο θέμα γιατί είναι πιο εύκολο να βρεις «δηλωμένους» ομοφυλόφιλους και να κάνεις σεξ μαζί τους!

Θα επικεντρώσω όλη μου τη προσοχή στη ζωή ενός γκέι σαραντάρη που είχε μεγαλώσει με αλλά ιδεώδη και αρχές, στην εποχή του 70, αλλά φτάνει σήμερα στην πιο ανοιχτή κοινωνία κουβαλώντας κατάλοιπα από τότε!

Κόμπλεξ και φόβοι τον εμποδίζουν να συμφιλιωθεί με την ιδέα ότι η ομοφυλοφιλία είναι πιο αποδεκτή στην ελληνική κοινωνία. Κρύβεται ακόμη και αν δε το χει ανάγκη, πηγαίνει ακόμη στα πάρκα για να μπορέσει να βρει αυτό που αναζητά, όταν μπορεί να χρησημοποιεισει το internet ή να πάει σε κάποιο gay μπαρ!

Χάσμα γενεών ή το απόλυτο κόμπλεξ?

Τελικά η γενιά των 40 είναι η πιο ενδιαφέρουσα, οι άνθρωποι διαφέρουν ριζικά μεταξύ τους! Κάποιοι μπορούν και συμβαδίζουν απόλυτα με 20χρονα, κάποιοι άλλοι όμως ζουν ακόμη στην εποχή του Rock Hudson (ο οποίος τον έπαιρνε ασύστολα και studios και managers τον προβάλανε ως το απόλυτο ανδρικό σύμβολο) και δε μπορούν να καταλάβουν πως σήμερα υπάρχει μια Madonna

Η τρελή, τρελή σαραντάρα λοιπόν που έπεσε στο δρόμο μου σαν κοτρόνα από νεοκλασικό ετοιμόρροπο σπίτι στα ξαφνικά είναι ακόμη κολλημένη εκεί!

Πίστευα ότι είχαν δει πολλά τα μάτια, αλλά όσο ζεις βλέπεις μαθαίνεις και απορείς!

Κοντή, χόντρη ανοιχτόχρωμη και ξυνομουρα. Και μένα τι με νοιάζει θα μου πεις!

Όχι καλό μου με νοιάζει και με κόφτει επειδή εγώ είχα και έχω : «νιάτα και ομορφιά τιμή και περηφάνια!», πάει ένας σαραντάρης + να συναγωνιστεί έμμεσα έναν 20 χρόνο, οι οποίοι έχουν μεγαλώσει σε διαφορετικές εποχές, με εντελώς διαφορετικά πρότυπα και στόχους;!;!;!

Από ότι φαίνεται η κοινωνία εξελίσσεται , κάποιοι άνθρωποι όμως έχουν μείνει στάσιμοι σαν κολώνες στην εποχή της Jane Fonda!

Δέχομαι το κάλο που μπορεί να κουβαλάει κάποιος στο κεφάλι του αλλά δε δέχομαι μια συγκιρη που δεν έχει καμία ουσία ούτε για συνουσία!

Άσε δε το καλύτερο κομμάτι! Ένας άνδρας ο οποίος έστω μια φορά έχει πάει με το ίδιο φύλο θεωρείται αν όχι γκέι, αμφιφυλόφιλος. Τουλαχιστον ετσι θα τον θεωρουσαμε σημερα αν θέλαμε να του δωσουμε μια σεξουαλικη ταυτοτητα.

Για έναν «άνδρα» όμως κολλημένο στην εποχή του, σαν το σαρανταρη που γνώρισα ,θεωρείται στρειτ! Έχει την ψευδαίσθηση ότι πήγε με έναν στρειτ (η κλασσική ψευδαίσθηση μιας αδερφής!), απλά και μόνο επειδή δε μπορεί να δεχθεί τον όρο αμφιφυλόφιλος! Φοβάται μήπως και της χαλάσουμε το Όνειρο που βλέπει η κοντή κοιμούμενη!

Τι επίπεδο? Τι ντεκαντανς! Δεν είναι κακό να μιλάμε ελεύθερα για το σεξ είτε αυτό αφορά ομοφυλόφιλους είτε ετεροφυλόφιλους! Όταν όμως πας να μιλήσεις για σεξ και προτιμήσεις σε έναν κακομαμημενο γκέι κομπλεξικό, που νοιώθει γυναίκα τότε έκανες το μεγαλύτερο λάθος!

Και άντε για να μην φανώ και κακός αντιπαρέρχομαι όλα τα προαναφερθέντα και θα σταθώ στο σημείο της ξινίλας! Ένας τέτοιος άνθρωπος που δε μπορεί να συμβαδίσει με τις νέες άλλαξες και γενιές δεν ευχαριστιέται τίποτα στη ζωή του γιατί απλά μένει μόνος!

Έτσι φτάνουμε στο γεγονός ότι επιθυμίες και οι ανάγκες του δε καλύπτονται με αποτέλεσμα να βγάζει όλη του τη κακία και τη ξινίλα απέναντι στους συνανθρώπους του!

Είναι πολύ άσχημο να μην αφήνουμε τον εαυτό μας ελεύθερο να ζήσει μια και μόνο ζωή! Θα ήταν καλό και φρόνιμο να είμαστε ανοιχτοί σε νέες προτάσεις για τη ζωή, όχι να μένουμε κολλημένοι και στάσιμοι σε μια εποχή!

Δεν υπάρχουν σχόλια: