Σάββατο 7 Φεβρουαρίου 2009

Άνδρες=Γουρούνια

Μία ακόμη Δευτέρα ξύπνησα και πήγαινα πρωί πρωί στη δουλειά μου.
08:15 φτάνω στο μετρό και περιμένω με ανυπομονισία να έρθω γιατί αν αργήσω έστω 5' θα μας τη πει ο "καλός" προϊστάμενος.
08:17 ήρθε και μπαίνω μέσα. Απεναντί μου ήταν ένα παντρεμένο ζευγάρι, ήταν περίπου και οι δύο γύρω στα 45. Μία πολύ όμορφη και καλοδιατηρημένη γυναίκα σε αντίθεση με άλλες γυναίκες τις ηλικίας της και ένας καλοδιατηρημένος επίσης άνδρας με λίγες άσπρες τρίχες στους κροτάφους του για να του υπενθιμύζουν που και που την ηλικία του.
08:30 η γυναίκα του κατέβηκε στο σταθμό Μέγαρο Μουσικής και εμείς συνεχίσαμε... Δε πρόλαβε καλά, καλά να κατεβεί η γυναίκα και ο άλλος με ένα θράσσος γουρλώνει τα μάτια του και καρφώνει με το βλέμμα του μία κοπελίτσα που ήταν απέναντι του.
Δεν έφυγε το βλέμμα του λεπτό από πάνω της! Μου ρθε να του χώσω μία μπουνιά να του πεταχτεί όλη η μασέλα έξω!
Στη γυναίκα του όσο ήταν στο μετρό δεν ήξερε να δώσει ένα φιλί, να της κρατήσει λίγο το χέρι ή να της χαϊδέψει λίγο τα μαλλιά, την γκομενίτσα όμως ήξερε να τη λιγουρεύεται σαν ξερολούκουμο!
Ε βέβαια θα πουν κάτι φαλοκρατικά γουνούρια, έτσι κάνουν οι άνδρες!
Αν έτσι κάνουν οι άνδρες ας πάνε καλύτερα να πνιγούν!
Να ξενοπγδάνε ξέρουν! Να βάζουν όμως και κανένα πλυντήριο ή να βράσουν κανένα αυγο δεν έχουν ίδεα και δεν μπαίνουν βέβαια στο κόπο να μάθουν, γιατί έχουν τη δουλάρα που τους μαγειρεύει, τους καθαρίζει, τους μεγαλώνει τα παιδιά, τους παρηγορεί όταν χάνει η ομάδα τους και κάνουν σαν μικρά σαν κοριτσάκια που δε τους έδωσε ο Ρουβάς αυτόγραφο!
Συχάθηκα τον εαυτό μου που γεννήθηκα άνθρωπος.
Φαντάσου πως αν η κοπελιά που τη κοίταζε τόσο έντονα, του έδινε το τηλέφωνο της που θα μπορούσε να φτάσει...
Μωρέ τελικά καλά λένε πως όλα τα γουρούνια την ίδια μούρη έχουν!
Σκέψου απλά τι κάνει ένας άνδρας με μεγάλη επιτυχία... και αυτό παίζεται!
Τρώει σαν ζώον, κοιμάται επίσης σαν ζώον, απαιτεί (καθαρά ρούχα, να βγαίνει με τα ρεμάλια τους φίλους του και να δέχεται και η γυναίκα του τη σκρώφα τη μάνα του που της βγάζει το λάδι επειδή τον είχε καλομάθει το κανακάρη της και θέλει η νύφη της να κάνει ότι της λέει), βλέπει αγώνες στη τηλεόραση σαν βλάκας και πάνω από όλα στεναχωριέται για πολύ σοβαρα πράγματα, όπως για παράδειγμα ότι έχασε η ομάδα του και όχι επειδή έχει κάνει τη γυναίκα του να νοίωθει παραμελημένη.
Έχω βαρεθέι το ποιηματάκι που θέλει τις γυναίκες να ευνουχίζουν τους άνδρες και να τους κάνουν gay!
Mάλλον το αντίθετο συμβαίνει, αυτοί τις ευχουχίζουν με τη συμπεριφορά τους και τις κάνουν λεσβίες.
Ας το σκεφτούμε αλλίως! Πόσοι άνδρες ικανοποιύν σεξουαλικά τις συντρόφους τους; νοιάζονται για το τι θέλουν στο κρεβάτι που κάνουν έρωτα; αν θέλουν τρυφερότητα ή αγριάδα, αγκαλιές και φιλιά ή σφαλιάρες στο πωπουδάκι;
Κάνουν ότι κάνουν ή μάλλον προσπαθούν να το κάνουν, για να επιβεβαιώσουν ότι είναι άνδρες 100% και όχι αδερφούλες.
Συγγνώμη τότε αλλά είμαι πολύ τυχερός που είμαι gay!
Bλέπεις δε στα βγάζει αυτά αμέσως αλλά μετά το γάμο, εκεί που έχει φύγει απο το σπίτι της μαμάκας και του μπαμπάκα και τον έχεις αναλάβει ως νταντά εσύ!
Δεν έχουν καταλάβει όμως κάτι πολύ σημαντικό, ο γάμος δεν είναι μετεγκατάσαση από ένα σπίτι σε ένα άλλο απλά για να λέμε ότι φύγαμε από το σπίτι της μανούλας που μας συντηρούσε ως τα 35 αλλά είναι, ευθύνη, κατανόηση, αγάπη. Φροντίδα όχι για το συγκάτοικο σου αλλά για το σύντροφο σου. Δε χρειάζεται να παντρευτείς για να μοιράζεσαι τα έξοδα στους λογαριασμούς αλλά για μία άλλη ουσία πιο βαθυά και πιο σημαντική απο κάθε τι άλλο στο κόσμο... την αγάπη και το σεβασμό!

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΓΑΠΗ... Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΙΝΗΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΧΡΗΜΑ, ΑΠΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ... ΑΠΟ ΒΑΡΙΕΜΑΡΑ... ΕΓΩ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΕΝΙΩΣΑ ΣΤΟ ΑΠΟΚΟΡΥΦΟΜΑ ΤΗΣ. ΤΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ, Κ ΤΗΝ ΚΕΡΔΙΣΑ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ... Κ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΠΑΙΤΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ! ΤΟ ΑΡΩΜΑ, ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΗΣ Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ, ΤΟ ΔΑΚΡΥ ΤΗΣ, ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΗΣ ΜΕ ΕΚΑΝΑΝ ΜΕ ΚΑΝΟΥΝ Κ ΘΑ ΜΜΕ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟΜΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ.ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΥΤΗΧΗΣΜΕΝΗ ΑΛΛΑ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΜΑΚΡΥΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ...ΓΙΑΤΙ ΔΝ ΠΑΩ ΚΟΝΤΑ ΤΗΣ? ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΑΜΑΙ ΠΩΣ ΑΝ ΠΑΘΩ ΚΑΤΙ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΜΙΣΗ... ΟΜΩΣ ΕΙΜΑΙ ΔΕΙΛΗ... ΓΙΑΤΙ ΤΗΣ ΑΦΑΙΡΩ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙ, Κ ΑΝΑΛΟΝΟΜΑΙ ΣΕ ΨΕΥΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΑ, ΣΕ ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΥΣ ΕΡΩΤΕΣ ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΜΕ ΠΛΗΓΩΝΟΥΝ ΘΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΕΚΕΙΝΗ... GAY,ΜΙΑΣΜΑΤΑ,ΛΑΘΗ, ΔΕΝ ΜΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΠΛΕΟΝ... ΔΕΝ ΦΟΒΑΜΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΩ ΝΑ ΤΟ ΝΙΩΣΩ... ΓΙΑΤΙ ΑΝ Κ ΛΕΣΒΙΑ, ΕΓΩ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΓΑΠΗΣΩ... ΑΛΗΘΙΝΑ! ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΩ ΠΑΙΔΙΑ, ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΩ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ, ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΑΛΛΑ ΣΑΝ ΘΑ ΠΑΙΘΑΝΩ ΣΑΝ ΛΕΙΣΒΙΑ ΜΟΝΗ ΟΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ,ΘΕΩΡΟΥΝ ΠΩΣ ΜΟΥ ΠΡΕΠΕΙ1 ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΩ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΕΣΤΩ Κ ΜΙΑ ΦΟΡΑ, ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΓΚΑΣΩ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ, ΝΑ ΤΟΥ ΦΩΝΑΞΩ, ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΚΡΙΝΩ... ΘΑ ΤΟ ΑΓΑΠΗΣΩ ΤΟΣΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΓΕΝΝΗΣΩ, ΕΠΕΙΔΗ ΑΠΛΑ ΕΤΥΧΕ, ΕΠΕΙΔΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΙΩΝΙΣΩ ΤΟ ΕΙΔΟΣ, ΕΠΕΙΔΗ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΕ ΓΗΡΟΚΟΜΗΣΕΙ... ΕΠΕΙΔΗ... Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ, ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΑΜΕ ΣΤΟΥΣ ΑΛΟΥΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ... Κ ΑΚΟΜΑ Κ ΛΕΣΒΙΑ ΕΓΩ ΘΑ ΠΕΡΙΝΕΝΩ ΑΥΤΟ ΤΟ "Α" ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΗ ΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ... Κ ΘΑ ΑΡΚΟΥΜΑΙ ΣΤΗΝ ΣΚΕΨΗ Κ ΣΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΜΟΥ... ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΟΥ... ΑΝ ΕΧΩ... Κ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΗΣ! 2 ΠΡΑΣΙΝΑ ΜΑΤΙΑ ΠΟΥ ΜΕ ΕΠΕΙΣΑΝ ΠΩΣ Η ΑΓΑΠΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ... ΑΛΛΑ ΚΑΤΙ Η ΑΡΧΗ Κ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ... ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΣΕ ΠΛΗΓΩΣΑ Κ ΟΜΩΣ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΛΗΓΩΣΩ ΕΜΕΝΑ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΑΛΛΑ ΑΠΛΑ ΣΕ ΚΟΙΤΟΥΣΑ... ΠΟ ΦΟΒΗΘΙΚΑ ΜΗΝ ΣΕ ΠΛΗΓΩΣΩ... ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΤΡΕΣ... ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΚΟΛΛΗΤΕ... ΑΠΛΑ ΔΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ... ΙΣΩΣ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ..." Σ'ΑΓΑΠΑΩ ΝΑ ΜΟΥ ΛΕΣ ΜΗΝ ΜΟΥ ΛΕΣ Σ'ΑΓΑΠΩ... ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΧΩΡΑΩ ΜΕ ΤΑ ΛΑΘΗ ΜΟΥ" ...!!!!

Ανώνυμος είπε...

ου ρε παλιόπουστα...

Ανώνυμος είπε...

MΠΡΑΒΟ ΠΕΣ ΤΑ ....ΟΛΟΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΓΑΙΔΟΥΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ...ΚΑΙ ΟΣΟ ΟΙ ΜΑΜΑΔΕΣ ΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΔΕΝ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΠΟΤΕ ΑΥΤΟ

Ανώνυμος είπε...

Ντροπή σε αυτόν τον δήθεν άνδρα για τη συμπεριφορά του, αλλά έλεος τώρα πια να μιλάνε και οι Γρεκύλες, που φημίζονται διεθνώς για τη γαιδουριά τους.


Όλες οι Ελλεεινίδες αποζητούν έναν πλούσιο γαμπρό, για αυτό και όλες τρέχουν πίσω από τους γιους των επιχειρηματιών και των εφοπλιστών.Όλες τρέχετε πίσω από τα λεφτά και δεν σας νοιάζει ούτε το μεγάλο πέος του συντρόφου σας, ούτε το αθλητικό του κορμί, ούτε η ακαδημαική του μόρφωση, αλλά μόνο πόσα βγάζει.

Οι Γρεκύλες έχουν αντρόφατσες και είναι πιο τριχωτές και από άντρες.
Μισείτε την καταγωγή σας και βάφεστε όλες ξανθιές σαν Σκανδιναυές και μεγαλώνετε τα πλαστικά βυζιά σας ,μήπως και σας λιμπιστεί κανένας κάγκουρας.

Όταν ένας Έλληνας βγαίνει με Γρεκύλα, είναι ένα βήμα πριν από την ομοφυλοφιλία.

Πατριώτες μακριά από Γρεκύλες!!!

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο πατριώτη.

Πες τα!!!

Οι Ελληνίδες είναι το ΚΑΚΟΜΑΘΗΜΕΝΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΑ, αφού από τη δεκαετία του 80 οι Μπαμπάδες τους δεν τους χαλάνε χατιράκι και έτσι σήμερα όλες θέλουν να παντρευτούν έναν άχρηστο σαν τον εφοπλιστή Πατίτσα-Λαιμό για να καλοπεράσουν την άχρηστη ζωή τους.



Σήμερα, δεν υπάρχει Ελληνίδα κάτω των 25 που να ξέρει να φτιάξει ένα αβγό και όλες γυρνάνε στους δρόμους ξεβράκωτες σαν κοινές πόρνες.


Οι τελευταίες γνήσιες Ελληνίδες ήταν οι γιαγιάδες μας και οι μητέρες μας.

Οι σύγχρονες Ελληνίδες έχουν ως πρότυπο τη σεξουλιάρα Βίσση και τις κουτσομπόλες των μεσημεριανών.


Γι αυτό διαλέγουμε μόνο αλλοδαπές για γάμο, ωστε οι κόρες μας να μη μοιάζουν με τις Γρεκύλες.

Ανώνυμος είπε...

Γυναίκες Ελληνίδες= ΓΟΥΡΟΥΝΕΣ

ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ=

1.)Χοντρές με κυτταρίτιδα ή αδύνατες και τσούλες(δεν έχεις άλλη επιλογή)

2.)Νυμφομανείς και προικοθήρες

3.)Σώμα αχλάδι:Μικρό στήθος και φαρδιά μέση

4.)Τριχωτές στα χέρια, στα πόδια, στις μασχάλες, ακόμη και στο μουστάκι

5.)Στενό μουνί και ανοργασμικές

6.)Χοντρές γάμπες και μυτάρες


Αφου οι ίδιες μισείτε τον εαυτό σας και θέλετε να μοιάζετε με κάτι άλλο, εμείς γιατί να σας προτιμήσουμε?

Βάφεστε όλες ξανθιές και μάλιστα κάποιες από εσάς φοράνε και γαλάζιους φακούς επαφής για γαλάζια μάτια.

Τρέχετε στους πλαστικούς για να σας μεγαλώσουν τα μικρά βυζιά σας και στα σολάριουμ για να απκτήσετε την τέλεια επιδερμίδα της μαύρης γυναίκας.

ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΟΙΑΣΕΤΕ ΣΤΙΣ ΞΕΝΕΣ!!