Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου 2009

Μουστάκι!

Φαίνεται πως η φράση:" να μου το θυμηθείς αυτή θα σε βάλει να κόψεις μέχρι και το μουστάκι..." είχε και έχει βάση.!
Χτές είχα μία συζήτηση με ένα φιλαράκι, πίναμε λευκό κρασί και συζητάγαμε κάτω από το φώς της σόμπς που έχω για να μου ζεσταίνει το σπίτι.
Καταλήξαμε πως κάθε πέρυσι και καλύτερα.
Οι άνθρωποι αλλάζουν το ίδιο και οι επόχες!
Αντί όμως να αλλάζουν προς το καλύτερο... βαδίζουν ολοταχώς στο Καιάδα!
Ας πάμε λίγα χρόνια πιο πίσω. Τότε που δεν υπήρχαν in clubs, τρελλή μόδα, τρελλά κουρέματα, τόσο μεγάλη ανεργία και τόσο πολύ ψέμμα!
Θα παρατηρήσουμε πως οι άνδρες τότε είχαν μία ντομπροσύνη, λόγο και τιμιότητα, σεβασμό και είλικρίνια!
Βγαίνανε στα ελάχιστα τότε gay clubs και φλέρτάρανε, μιλούσε ο ένας στον άλλον, οι ματίες δίνανε και πέρνανε και ο λόγος τουε ήταν πιο είλικρινής σε αντίθεση με σήμερα.
Σου έλεγαν για παράδειγμα :" φιλάρα σε γουστάρω και θέλω να κάνουμε σεξ...", ήθελες;πήγαινες. Δεν ήθελες; καθόσουν στα αυγά σου και θα έβρισκες κάποιον άλλον.
Τιμούσαν αν το θές το μουστάκι που είχαν τότε οι περίσσότεροι και σεβόντουσαν περισσότερο τα παντελόνια που φορούσαν  σε αντίθεση με σήμερα.
Σήμερα κυριαρχεί μία πουστιά, όχι στο σώμα, άλλωστε δε με αφορά το τι κάνει ο καθένας και η καθεμιά στο κρεβάτι του/της, αλλά στη ψυχή!
Ψεύτικα λόγια, ψεύτικες σχέσεις- φιλικές και ερωτικές. Όλα είναι ένα θεα αθήναι, πάς σε ενα gay club και βλέπεις τους ανθρώπους αντί να φλερτάρουν και να χορεύουν ρυθμικά στη μελωδία της μουσικης, να κάθονται και να περιφανεύονται για τα επώνυμα ρούχα που φοράνε, για το νέο χτένισμα που έκαναν, για το πανάκριβο κινητό που κρατάνε στα χέρια τους αλλά ποτέ δε χτυπάει γιατί δεν έχουν να προσφέρουν τίποτα σε κανέναν.
Κάποτε ναι υπήρχαν gay σήμερα υπάρχουν μόνο πούστηδες!
Έχουν δίκιο που μας αποκαλούν έτσι για φαντάσου άλλωστε!
Το μόνο που τους νοίαζει έιναι τι θα φορέσουν, πώς θα κάνουν σεξ, για το πώς θα θάψουν τους φίλους τους από ζήλια ή ακόμη χειρότερα πώς θα του φάνε το γκόμενο!
Και άντε για να μην με πείτε και κυνικό, αντιπαρέρχομαι όλα τα προαναφερθέντα και θα εστιάσω στο γεγονός πως οι άνθρωποι δε μιλάνε μεταξύ τους, δεν έχουν ούτε μία απλή στοιχειώδη επικοινωνία μεταξύ τους! Κενοί άθρωποι σαν τα κουτάκια των αναψυκτικών!
Δε ξέρω αν πρέπει να λυπάμε αυτούς που είναι έτσι ή εμένα που πιστεύω ακόμη σε αξίες όπως είναι η φίλία, ο έρωτας, η ανθρώπινη επαφή σωματική και ψυχική!
Δε θέλω να καταλήξω μόνος και γέρος να πηγαίνω σε gay clubs προκειμένου να ανοίξει το μάτι μου.
Δε θέλω αυτή τη κοινωνία που έφτιαξαν κάποιοι η οποία δεν αποσκοπεί απολύτως πουθενά παρα μόνο στη μοναξία και την αποξένωση!
Α ρε Λάσκαρη από τότε που ξύρισες το Γεωργίτση στη ταινία :" Γοργόνες και μάγκες" όλοι γίνανε φρου φρου και αρώματα! 

2 σχόλια:

Desperate Husbear είπε...

Exeis apoluto dikio. Dustuxws h koinwnia paei apo to kako sto xeirotero. To psema mas exei katastrepsei opws kai mostra. H figoura.

Magnificus είπε...

Δε ξέρω αν λέγεται φιγούρα γιατι όπως μου έμαθε η μανα μου ακομη και η φιγούρα είναι σαν τα μεταξωτα βρακια... θέλουν δηλαδη επιδέξιους κώλους.
Για μενα απλα ειναι ενα κομπλεξ που οδηγει στην απολυτη μοναξια και δυστυχως σκεπαζει και αυτους που ίσως λέγονται άνθρωποι!